سه‌شنبه 12 مهر 1401

الثلاثاء, ربيع الأول 08, 1444

1401/3/9 دوشنبه
کلیه آزمون های دانشگاه پیام نور مطابق تقویم آموزشی برگزار می شود
لغو آزمون یا تعطیلی دانشگاه فقط از طریق مراجع رسمی اطلاع رسانی دانشگاه اعلام می شود

.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور ضمن هشدار به کلیه دانشجویان برای کسب اطلاع از اخبار آزمون های پایان نیمسال از طریق مراجع رسمی اطلاع رسانی دانشگاه پیام نور گفت: کلیه آزمون‌های دانشگاه پیام نور در نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 در صورت اعلام تعطیلی سراسری و یا استانی، طبق تقویم آموزشی دانشگاه به قوت خود برگزار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی، محسن حیدری افزود: کلیه دانشجویان توجه داشته باشند که در صورت لغو آزمون و یا تعطیلی دانشگاه مراتب  صرفاً از طریق مراجع رسمی اطلاع‌رسانی دانشگاه به آدرس  pnu.ac.ir و یا کانال‌های مجازی در شبکه‌های اجتماعی به آدرس upnanews  و  upna.ir  اعلام می شود و لازم است دانشجویان به فایل‌های صوتی و اطلاعیه‌های غیر رسمی توجه نکنند.